Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Tribù

‘Living the good life outside’ is de leuze van het exclusieve high-end merk Tribù, dat werkt met gerenommeerde topontwerpers uit binnen- en buitenland. Het design merk gebruikt innovatieve materialen van de hoogste kwaliteit die duurzaam en weerbestendig zijn. Op die manier tillen ze uw poolhouse of terras naar een hogere dimensie. Een visie die we graag ondersteunen bij Zonnewende en dus kunt u voor deze exclusieve (tuin)meubelen steeds bij ons terecht.

Wist u trouwens dat Tribù een op en top Belgisch merk is? Het was ondernemer Henri De Cock die in 1966 van start ging met de luxueuze designs. Inmiddels is het bedrijf aan de derde generatie toe en werden heel wat stappen gezet, maar de initiële normen en waarden zijn zeker intact gebleven.

Intussen is het merk uitgegroeid tot een wereldspeler in high-end tuinmeubilair. Zo is Tribù verkrijgbaar in ruim 80 landen en hebben ze ook in het Amerikaanse Dallas een kantoor geopend. Als kan u de exclusieve pareltjes uiteraard veel dichter bij huis ontdekken, namelijk in de showroom en webshop van Zonnewende.

Tribù meubelen, ook steeds vaker indoor

Het uitgebreide gamma aan kwalitatieve stoffen maken ook de Tribù meubelen origineel. Dit exclusieve high-end meubilair met oog voor detail en subliem zitcomfort, wordt daarom meer en meer in het interieur geïntegreerd.

Zowel bij Tribù outdoor als Tribù meubelen voor indoor staan enkele waarden centraal. Materialen van de allerhoogste kwaliteit, uiteraard. Maar ook elegante details en subtiele kleuren, die harmonieus in de omgeving passen. Voor Tribù outdoor komen daar nog enkele belangrijke zaken bij, zoals weersbestendigheid en stevigheid.

Benieuwd naar deze exclusieve (tuin)meubelen of op zoek naar extra inspiratie voor uw woning of bedrijfsomgeving? Wij verwelkomen u graag in de ruime showroom van Zonnewende in Doornik. Onze adviseurs helpen u graag op weg om een exclusieve sfeer te creëren. Daarnaast kan u uiteraard ook al wat inspiratie opdoen in onze webshop.

Filter

Filter op kleur

Filter op prijs