Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Filter op kleur

Filter op prijs

Jardinico

‘Made for Shade and Outdoor living’, dat is de slogan van Jardinico. De specialist in outdoor parasols is nu ook een specialist in outdoor meubilair.

De parasols blijven nog steeds het belangrijkste deel van het assortiment. Zowel voor de particulieren als de horecasector hebben ze een ruim assortiment. Verschillende kleuren, materialen, types zijn mogelijk. Elegantie is steeds gegarandeerd.

Jardinico parasols én meer bij Zonnewende

Sinds een aantal jaar ontwerpen ze bij Jardinico ook een eigen meubelcollectie. En ze gaan door op hun gekende elan. Kwaliteit en design zijn belangrijke pijlers, bijkomend is ook hun oog voor detail een belangrijke eigenschap.

Hoewel de Jardinico parasols de blikvangers in het assortiment blijven, kan je voortaan dus voor veel meer bij dit stijlvol merk terecht. In ons assortiment vind je naast de parasols en het meubilair ook alle nodige toebehoren, zoals parasolvoeten en onderhoudsproducten.

De rijke geschiedenis van Jardinico parasols

Jardinico is een honderd procent Belgisch bedrijf, dat zijn oorsprong zelfs in de buurt van Zonnewende vindt. Zo was het bedrijf lange tijd in Avelgem gevestigd, voor de verhuis naar het huidige hoofdkwartier in Kortrijk. De kantoren bevinden zich dan weer in Harelbeke. Een lokale topproducent dus.

Hoewel Jardinico pas eind de jaren ’90 ontstond, is de familie Vandeputte al veel langer thuis in de textielwereld. Al in de jaren ’60 waren ze toonaangevend in … kinderkledij. Het was uiteindelijk de volgende generatie, met Bruno Vandeputte, die de focus op parasols en later tuinmeubilair legde.

Dat de Jardinico parasols en andere producten tot de verbeelding spreken, blijkt ook uit het cliënteel. Zo wordt zowat 80 procent van de productie uitgevoerd, waarvan 50 procent binnen Europa en 30% zelfs buiten Europa. Gelukkig kan je de exclusieve producten ook dicht bij huis terugvinden, namelijk in de showroom en webshop van Zonnewende.

 

 

 

Filter

Filter op kleur

Filter op prijs