Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Manutti

 • Zendo Sense lounge Manutti
  -30% Zendo Sense lounge Manutti

  Zendo Sense toonzaalmodel – Manutti

  Oorspronkelijke prijs was: € 21.500,00.Huidige prijs is: € 14.995,00.  incl. btw
 • Torsa bartafel en solid barstoel manuttiTorsa bartafel en solid barstoel manutti
  -24% Torsa bartafel en solid barstoel manutti

  Set Torsa bartafel met Solid barstoelen

  Oorspronkelijke prijs was: € 5.265,00.Huidige prijs is: € 3.950,00.  incl. btw
 • salontafel manutti
  -61% salontafel manutti

  Salontafel Teak Manutti

  Oorspronkelijke prijs was: € 2.845,00.Huidige prijs is: € 1.099,00.  incl. btw
 • echo deepseat manutti
  -65% echo deepseat manutti

  Echo Deepseating

  Oorspronkelijke prijs was: € 1.205,00.Huidige prijs is: € 415,00.  incl. btw

‘Een nieuwe kijk op buitenluxe’ en mensen samenbrengen van zonsopgang tot zonsondergang, dat is het streefdoel van het Belgisch toonaangevend merk Manutti. Een boodschap die we graag ondersteunen bij Zonnewende.

Manutti loungeset of andere tuinmeubelen

De luxueuze meubelontwerpen van Manutti dienen in de eerste plaats om mensen tot rust te laten komen. Ze zijn stuk voor stuk ontworpen door topdesigners, die zowel items voor buiten als binnen maken.

Zo is een Manutti loungeset een populaire optie, maar maakt het merk ook design tafels, stoelen, ligbedden en sofa’s. Er wordt gewerkt in diverse sfeerlijnen, die jou helemaal meenemen naar een andere wereld. Het resultaat is dat je helemaal kan wegdromen, met je Manutti tuinmeubelen als onmisbaar onderdeel van het totaalplaatje.

Gerenommeerd, luxueus, duurzaam en veelzijdig

Manutti is een gerenommeerd merk in de wereld van luxe buitenmeubilair, dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en design. Een van de grootste voordelen van Manutti is hun vermogen om duurzame en weerbestendige materialen te combineren met elegante en moderne ontwerpen. Dit zorgt ervoor dat hun meubels niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook bestand zijn tegen de elementen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in diverse buitenomgevingen.

Bovendien biedt Manutti een breed scala aan producten, van comfortabele loungestoelen tot stijlvolle eettafels, allemaal ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. Hun toewijding aan innovatie is ook zichtbaar in de manier waarop ze nieuwe materialen en technologieën integreren om de gebruikerservaring te verbeteren, waardoor ze een voorloper blijven op het gebied van buitenmeubilair.

De geschiedenis van het merk Manutti

De voorliefde van Zonnewende voor Manutti mag niet verbazen, aangezien hun hoofdkwartier vlakbij onze winkel ligt. Manutti is namelijk gevestigd in Deerlijk, nabij Kortrijk, in het zuiden van West-Vlaanderen.

Oprichter en CEO Stephane De Winter begon het bedrijf anno 2002 in zijn eigen garage, maar kende al snel een enorme groei. Niet verwonderlijk, gezien zijn achtergrond en engagement. De vader van Stephane had namelijk een eigen vlasverwerkend bedrijf, waardoor de zoon des huizes al op jonge leeftijd helemaal thuis was in de wereld van materialen, vezels en stoffen. Die kennis breidde hij later uit als verkoper van meubelstoffen, om vervolgens de volledige focus op Manutti te leggen.

Manutti outlet: lagere prijzen voor toonzaalmodellen

Ook als je op zoek bent naar een Manutti outlet, ben je bij Zonnewende vaak aan het juiste adres. Op regelmatige basis verkopen wij namelijk toonzaalmodellen aan voordelige prijzen. Uiteraard beschikken ook deze modellen over dezelfde innovatieve insteek en elegantie.

Filter

Filter op kleur

Filter op prijs