Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Gommaire

Het Belgisch merk Gommaire is opgericht in 2015 en is uitgegroeid tot een wereldleider in het ‘organic living concept’. Dat concept staat voor een tijdloos, innovatief design in teak en teak root. Dit zowel voor tafels, stoelen, lounges als ligzetels. Bovendien komen de pareltjes van Gommaire zowel binnen als buiten tot hun recht.

De typische stijl met gerecycleerde teak is apart en niet te vergelijken met andere merken. Daarnaast heeft Gommaire een eigen interieurcollectie en prachtige decoratie waaronder zeer mooi glas en keramiekwerk op de markt gebracht. Een unieke aanpak, die je bij Zonnewende kan komen bewonderen.

Gommaire tuinmeubelen en meer

Zoals eerder gezegd, is Gommaire eerder een atypisch merk. De Gommaire tuinmeubelen volgen dan ook niet de gebruikelijke trends, maar zijn tijdloze klassiekers. Elk item heeft een duidelijk organisch aspect, waardoor het uniek wordt. Bij de ontwerpen staat het zitcomfort steeds centraal, om dit uiteindelijk te koppelen aan een unieke look & feel. Met origineel vlechtwerk en kwalitatieve buitenkussens worden de Gommaire tuinmeubelen tot in de kleinste details verfijnd afgewerkt. Daarnaast zijn er ook de de indoor meubels, gemaakt uit massief gerecycleerd hout, die op traditionele wijze tot stand komen.

Bij Gommaire mag je je verwachten aan gevlochten manden en stoelen, tafels in unieke gerecycleerde teak, eigenzinnig gestoffeerde stoelen en banken, maar ook aan unieke decoratie. De Gommaire decoratie bestaat onder meer uit glaswerk en keramische voorwerpen, die zowel je interieur als terras kunnen opsmukken. Het aanbod van dit uniek Belgisch merk komen ontdekken, is dan ook een ware belevenis.

De geschiedenis van Gommaire

Hoewel Gommaire zijn plaats in het luxesegment helemaal veroverd heeft, is het Belgisch merk nog relatief jong. Gommaire zag namelijk in 2015 het levenslicht, toen Gommaire Cleybergh, Bert Verelst en Laurent De Greef hun krachten bundelden. Ook nu zijn deze oprichters nog steeds de creatieve geesten achter zowat elk ontwerp van Gommaire.

Gommaire mag dan wel een Belgisch merk zijn, toch durven ze ook over de grenzen te kijken. Zo worden de ontwerpen vaak verrijkt met knappe invloeden uit het buitenland. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardige Italiaanse buitenkussens voor de Gommaire tuinmeubelen, maar ook teak en rotan uit Indonesië, terracotta uit Marokko of glaswerk uit Polen. Tweemaal per jaar wordt de collectie uitgebreid en dat is steevast een moment om reikhalzend naar uit te kijken.

Filter