Save the date | Opendeurdagen op 16 en 17 Maart met BBQ demo’s

Filter op kleur

Filter op prijs

4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor bestaat sedert 1967 en is wereldwijd gekend om zijn kwaliteit, comfort en unieke designs die zowel in een veranda, poolhouse of terras hun gading vinden.

Unieke materialen in de 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen

Voor een aantal modellen gebruiken ze de hularovezel, dit is een van de meest kwalitatieve materialen op de markt en daarop geeft 4SO – de korte naam voor 4 Seasons Outdoor – een garantie van 10 jaar.

Daarnaast worden er ook heel wat andere materialen gebruikt zoals rope, teak en aluminium. Dit biedt 4SO de mogelijkheid om meubilair te creëren in verschillende stijlen, en dus is er voor elk wat wils te vinden.

Concepten als basis voor 4SO

Bij 4SO streven ze naar meubilair dat het hele jaar door gebruikt kan worden, zoals de naam al weggeeft. Hun collecties zijn dan weer ingedeeld in vier duidelijke concepten, namelijk Essentials, Bohemian, Earth en Naturals.

Elk concept vertelt een eigen verhaal en beschikt over een eigen herkenbare vormgeving en materiaalkeuze.

De geschiedenis van 4 Seasons Outdoor

Zoals eerder gezegd, zag de voorganger van 4SO al in 1967 het levenslicht. Het was Frits Wolf die de zaak begon in het Nederlandse Nijmegen. Zijn zoon – Fris Wolf Jr. – nam het roer over in 1999 en vanaf 2003 was er echt sprake van 4 Seasons Outdoor.

De waarden van het merk bleven al die tijd overeind. Topkwaliteit en buitengewone designs, waarvan je het hele jaar door kunt genieten. Recent kreeg het merk ook nog een extra dimensie met Taste 4SO, uiteraard ook te koop bij Zonnewende. Dit tweede label heeft een eigen karakter en biedt een erg uitgebreide keuze.

Filter

Filter op kleur

Filter op prijs