Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Barlow Tyrie

Barlow Tyrie is al sinds 1920 dé specialist in Engelse teak. Het merk staat garant voor klassiek, maar tijdloos én oersterk teakmeubilair.

Awardwinnende teak tuinmeubelen

Bij Barlow Tyrie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van erg kwalitatief teakhout. Het meubilair wordt gemaakt in Engeland en Java, in hun eigen ateliers, met gebruik van teak uit duurzaam beheerde plantages. In hun huidige designs wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van aanvullende materialen, zoals aluminium of kunststof.

Niet alleen bij Zonnewende zijn we dol op de ontwerpen van Barlow Tyrie. Ook internationaal geniet de Engelse teak de nodige naam en faam. Dat de producten na meer dan honderd jaar nog steeds in de smaak vallen, wordt bewezen door de ellenlange lijst met awards die ze tot op heden ontvingen.

De rijke geschiedenis van Barlow Tyrie

In Engeland staan de teakbanken symbool voor degelijkheid en schoonheid. De teak tuinmeubelen van Barlow Tyrie gaan dan ook over van generatie op generatie en worden een familiaal ‘collectors item’. Geen toeval, aangezien het Engelse merk het product is van een sterk familiebedrijf.

De geschiedenis van het merk is dan ook erg bijzonder. In het jaar 1920 werd Barlow Tyrie opgericht door Frederick Barlow en Victor Tyrie. Vandaag zijn Mark en James, twee kleinzonen van Victor Tyrie, de gezichten van de zaak. Met meer dan 100 jaar ervaring op de teller is Barlow Tyrie het oudste bedrijf op de internationale markt dat teak tuinmeubelen fabriceert. Klassieke kwaliteit op zijn best!

Ook interesse in teak tuinmeubelen van de hoogste kwaliteit?
Neem snel een kijkje in onze webshop of kom gerust langs bij Zonnewende.

Filter

Filter op prijs