Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Opendeurdagen 16 & 17 Maart

De dagen worden weer wat langer, de bloemen beginnen te bloeien en onze toonzaal staat vol nieuwe collecties van merken zoals Tribù, Gommaire, 4 Seasons Outdoor, Joli, Jati & Kebon, Manutti, Jardinico, … en zoveel meer. U voelt het de zomer is in aantocht.

Daarom organiseren we op 16 en 17 maart opendeurdagen. Net als vorig jaar doen we dit samen met onze buren van Regards d’eau. Kom dus zeker langs voor een hapje en een drankje en geniet ondertussen van bbq-demo’s op de Big Green Egg en/of Ofyr. Alsook kan u tijdens dit weekend de kunst van Veerle Devos bewonderen.

Opendeurdagen

De dagen worden weer wat langer, de bloemen beginnen te bloeien en onze toonzaal staat vol nieuwe collecties van merken zoals Tribù, Gommaire, 4 Seasons Outdoor, Joli, Jati & Kebon, Manutti, Jardinico, … en zoveel meer. U voelt het de zomer is in aantocht. Er zijn weer heel wat nieuwigheden toegevoegd aan de collecties. Op zoek naar een lounge, ligbed, tuinstoel, parasol, … ? Heel wat zaken hebben we in onze toonzaal staan en kan u dus uitproberen.

Daarom organiseren we op 16 en 17 maart opendeurdagen. Net als vorig jaar doen we dit samen met onze buren van Regards d’eau. Kom dus zeker langs voor een hapje en een drankje en geniet ondertussen van bbq-demo’s op de Big Green Egg en/of Ofyr. Alsook kan u tijdens dit weekend de kunst van Veerle Devos bewonderen.

U hoort het, het loont zeker de moeite om eens langs te komen en breng gerust vrienden of familie mee.

BBQ-demo's

Ook tijdens de opendeurdagen van dit jaar kan u de mogelijkheden van de Big Green Egg en Ofyr ontdekken. Professionele chefs nemen jullie met veel plezier mee in een culinaire ontdekkingstocht. Van hapje tot dessert laten zij u kennismaken met verschillende technieken.

Op zaterdag 16 Maart kan u vanaf 13u tot 17u genieten van de talloze mogelijkheden met de Big Green Egg. Deze kamado barbecue biedt talloze mogelijkheden. Direct en Indirect grillen, roken, slow cooking, … . En het beste van deze barbecue is de eenvoud van gebruik en het beperkte onderhoud. Kom langs en laat u verrassen.

Op zondag 17 Maart is het dan de beurt aan een demochef die u van 13u tot 17u de gezelligheid van een Ofyr toont. De Ofyr is het toppunt van gezelligheid en brengt mensen samen. Dankzij het open vuur kan u het gedurende het ganse jaar door gebruiken. Lente, zomer, herfst of winter? Het maakt niet uit, telkens beleeft u een fantastische avond met vrienden en familie.

Kunst van Veerle Devos

Ter aanvulling van onze opendeurdagen hebben we dit jaar Veerle Devos uitgenodigd. Van haar kunst wordt je vrolijk. Goedlachse dametjes, zwemmers of redders. Ze duiken op aan de rand van het zwembad, in de tuin of zomaar in de huiskamer. De kleurrijke figuren stralen levenslust uit. Intussen zijn ze helemaal het handelsmerk van de kunstenares.

Regards d'eau

Onze buren van Regards d’eau zijn al meer dan 15 jaar actief in de Welness en Zwembad sector. Net als ons zijn ze gekend voor hun uitstekende service en kwaliteit.

 

Neem gerust ook een kijkje in onze webshop

Alle onze merken hebben heel wat nieuwigheden toegevoegd aan hun collecties. Ontdek alvast onze favorieten.