Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Beleef een smaak- en stijlvol weekend op 13 en 14 April

tribu branch chaise longue ligzetel

Op verwelkomen we graag alle outdoorgenieters in onze showroom te Doornik. Op zaterdag 13 en  zondag 14 april verwelkomen we jullie graag om onze prachtige collecties tuinmeubilair, barbecues en decoratie te ontdekken. Maar … dat is niet alles! Olijfoliesommelier en oprichter van Tierra Lou laat je kennis maken met de wondere wereld van hun Olijfolie. En om het allemaal nog watt smaakvoller te maken zorgt Hanne Pluim voor hapjes op de Ofyr en Big Green Egg.

Belevingsdagen

De dagen worden weer wat langer, de bloemen beginnen te bloeien en onze toonzaal staat vol nieuwe collecties van merken zoals Tribù, Gommaire, 4 Seasons Outdoor, Joli, Jati & Kebon, Manutti, Jardinico, … en zoveel meer. U voelt het de zomer is in aantocht. Er zijn weer heel wat nieuwigheden toegevoegd aan de collecties. Op zoek naar een lounge, ligbed, tuinstoel, parasol, … ? Heel wat zaken hebben we in onze toonzaal staan en kan u dus uitproberen.

Daarom organiseren we op 13 en 14 maart belevingsdagen. Dit jaar kan je kennismaken met de fluwelen smaak van de Tierra Lou olijfolie. En zorgt Hanne Pluim, van Rookpluim voor hapjes bereidt op de Big Green Egg en Ofyr.

U hoort het, het loont zeker de moeite om eens langs te komen en breng gerust vrienden of familie mee.

Olijfolietasting

Op zaterdag en zondag kan je van 11u tot 18u meedoen aan een unieke olijfolietasting. Flora, oprichter van Tierra Lou en erkend olijfoliesommelier, neemt je mee in de wereld van Olijfolie. Laat uzelf onderdompelen in de wereld van subtiele smaken en aroma’s terwijl u geniet van een unieke proeverijervaring.

Interesse? Schrijf je alvast in: FR of NL

Ter ondersteuning van de olijfolietasting zal Hanne Pluim (Rookpluim) hapjes verzorgen op de Big Green Egg en Ofyr. In alle hapjes zal de olijfolie een belangrijke rol krijgen.

 

Tierra Lou

Gedreven door de overtuiging dat olijfolie niet alleen een puur maar vooral een essentieel gezondheidsproduct is, heeft Tierra Lou bewust de keuze gemaakt om verlaten gronden nieuw leven in te blazen. In samenwerking met lokale landbouwers, mensen uit de streek en bedrijven, bouwden ze een gedegen kwekerij op, geworteld in de rijke tradities van de streek.

 

Hun missie is doordrenkt met het verlangen om het genot en de deugden van deze pure olie te delen met een breder publiek. Ze streven ernaar mensen te laten proeven van de overvloedige smaken die voortkomen uit hun zorgvuldig gekoesterde olijfbomen, en hen tegelijkertijd bewuster te maken van de gezondheidsvoordelen van olijfolie. Elke druppel die zij koesteren draagt bij aan het verspreiden van de warmte van de zon en de overvloed van de natuur. Welkom in hun verhaal, waar hun passie voor bomen, gezondheid en smaak samensmelt in elke druppel die wij met jou delen.

Rookpluim - Hanne Pluim

Chef van opleiding Hanne Pluim is verslaafd aan eten, koken, barbecueën en roken. Ze combineert het geven van barbecueworkshops, catering met een job als ‘food-expert’ bij Visit Flanders. In 2019 werd ze Vlaams kampioen culinaire barbecue met het geweldige team BBQ-Time Kulinair

 

Vanlancker - Boomverzorging en advies

Bij Vanlancker houden ze van bomen, jong én oud. Aan het hoofd van onze bomenpassie staat Wim Vanlancker: boomtechnisch adviseur, Certified European Treeworker en European Tree Technician. Kortom, dé specialist in bomen, met vele jaren ervaring. Samen met hun team nemen ze de zorg van uw bomen in handen voor zowel controle en advies als snoeien, planten, vellen en injecteren. Hun kennis, expertise en passie bieden garantie voor een professionele verzorging van uw bomen.

Ontdek een wereld van smaak met Ofyr en Big Green Egg