Save the date | Opendeurdagen op 16 en 17 Maart met BBQ demo’s

Exclusieve tuinmeubelen in Roeselare, bij Zonnewende natuurlijk

Op zoek naar exclusieve, comfortabele en elegante tuinmeubelen in Roeselare? Zoek niet verder! Bij Zonnewende ben je aan het juiste adres. Wij bieden een high-end assortiment en een klantgerichte service die verder gaat dan je verwachtingen, zo vind je zeker het perfecte tuinmeubilair in Roeselare!

Ruim assortiment tuinmeubelen in Roeselare

Bij Zonnewende zijn we erg kieskeurig in onze selectie. We werken alleen samen met topmerken die uitmuntende kwaliteit leveren, zoals Tribù, Jati & Kebon en Gommaire. Ontdek ons uitgebreide gamma, inclusief Belgische merken en luxueuze collecties, aangevuld met maatwerk. We streven ernaar om je terras of loungehoek te laten schitteren als nooit tevoren.

Naast tuinmeubelen in Roeselare bieden we ook andere accessoires en sfeerbrengers aan. Denk aan bronzen beelden, kwalitatieve barbecues, verlichting, terrasverwarming en zelfs outdoor tapijten. Bij Zonnewende vind je alles om je tuin compleet te maken.

Bezoek onze showroom en ontdek ons tuinmeubilair in Roeselare

Een bezoek aan onze ruime showroom van 2.500 vierkante meter is niet alleen functioneel, maar ook een ware belevenis. Laat je inspireren in een prachtig decor en ontvang deskundig advies van onze adviseurs. Hoewel onze showroom in Henegouwen ligt, net over de taalgrens, bieden we altijd Nederlandstalig advies aan.

Je hoeft niet alleen langs te komen bij Zonnewende om je ideale tuinmeubilair in Roeselare te vinden. Werk je samen met een (tuin)architect? Breng dan gerust samen een bezoek. We staan ook klaar om je plannen te bespreken en samen te werken aan de ideale invulling van je buitenruimte. Maak ook gebruik van onze VIP shopping service buiten de reguliere openingsuren als je liever discreet je tuinmeubilair in Roeselare gaat zoeken.

Tuinmeubelen in Roeselare en omgeving

Zonnewende, gelegen in Doornik, is gemakkelijk bereikbaar vanuit Roeselare en omgeving. Met onze eigen leveringsdienst leveren we niet alleen in Vlaanderen, maar ook ver daarbuiten. Vertrouw op Zonnewende voor jouw tuinmeubilair, waar je ook bent.
Interesse? Contacteer ons voor meer info.

Tuinmeubelen Roeselare

Ontdek ons aanbod

Heb je een vraag?

Winkel en showroom