Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Zonnewende, jouw keuze voor exclusieve tuinmeubelen in Menen

Ben je op zoek naar hoogwaardige tuinmeubelen in Menen? Zonnewende nodigt je uit om ons divers assortiment aan luxe tuinmeubilair en meer te ontdekken. Onze zaak is dan wel gelegen in Doornik, ook in Menen en omstreken komen wij met plezier leveren.

Ons assortiment design tuinmeubelen in Menen en omstreken

Zonnewende kiest zorgvuldig voor samenwerkingen met leveranciers van de hoogste kwaliteit, waaronder bijvoorbeeld designmerken Tribù, Gommaire, en Jati&Kebon. In ons aanbod vind je vooral Belgische merken die lokaal ontworpen en vervaardigd worden. Naast deze binnenlandse topmerken biedt Zonnewende ook exclusieve collecties uit het buitenland en maatwerk aan. Het uiteindelijke doel is dan ook om jouw terras, lounge of poolhouse naar een hoger niveau te tillen.

Naast tuinmeubelen biedt Zonnewende ook een breed scala aan binnenmeubilair en unieke accessoires. Van sfeervolle bronzen beelden tot outdoor tapijten, stijlvolle verlichting, esthetische terrasverwarmers, luxe barbecues en andere creatieve items, jouw project zal er compleet en verfijnd uitzien.

Exclusieve service in onze showroom

Een bezoek aan Zonnewende is een ware ervaring. Je komt niet alleen langs voor je design tuinmeubelen in Menen, maar je kan in onze ruime showroom ook heel wat inspiratie opdoen. Onze ervaren adviseurs staan alvast klaar om je bij te staan met raad en daad. En fijn om weten: hoewel onze winkel in Henegouwen ligt, is Nederlandstalige service gegarandeerd.

Heb je al een samenwerking met een (tuin)architect voor je project? Breng hem/haar mee of neem je plannen mee naar onze winkel. Wij denken graag met je mee voor de perfecte inrichting van je ruimte. Buiten onze reguliere openingstijden bieden we overigens ook VIP shopping aan, zodat je in alle rust je keuze kunt maken.

Tuinmeubelen in Menen en ver daarbuiten

Onze showroom bevindt zich in Doornik, vlakbij de E403, waardoor je vanuit Menen in minder dan een halfuurtje bij ons kunt zijn. Je vindt bij ons persoonlijk advies op maat van jouw wensen. Verder beschikken we over een eigen bezorgservice, zowel nationaal als internationaal. Je kunt bij ons terecht voor tuinmeubelen in Menen, maar ook verder in Vlaanderen, Frankrijk, of zelfs je vakantiehuis in Spanje.

Geniet in stijl van je tuinmeubelen in Menen dankzij Zonnewende.

Ontdek ons aanbod

Heb je een vraag?

Winkel en showroom