Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Exclusieve tuinmeubelen in Kortrijk? Welkom bij Zonnewende!

Exclusief, comfortabel en elegant. Wie zoekt naar luxueuze tuinmeubelen in Kortrijk, is bij Zonnewende aan het juiste adres. Met ons high-end aanbod en klantgerichte service gaan we voor jou graag the extra mile.

 

Ruim gamma met tuinmeubelen in Kortrijk

Wie een kijkje neemt tussen onze merken, ziet meteen dat we bij Zonnewende erg selectief zijn. We werken enkel samen met leveranciers die topkwaliteit aanbieden, zoals bijvoorbeeld Tribù, Jati & Kebon of Gommaire. In ons ruim gamma ontdek je overigens ook diverse Belgische merken, met ontwerpen van eigen bodem. Deze toppers worden aangevuld met tal van andere luxueuze collecties en maatwerk. Op die manier stellen we alles in het werk om jouw terras of loungehoek te laten schitteren als nooit tevoren.

Zoek je naast tuinmeubelen in Kortrijk ook nog andere accessoires of sfeerbrengers? Ook daarvoor kun je bij Zonnewende terecht. Bronzen beelden, kwalitatieve barbecues, verlichting, terrasverwarming of zelfs outdoor tapijten. Na een bezoek aan Zonnewende is je tuin écht helemaal af.

 

Bezoek onze showroom voor een belevenis

Een bezoek aan onze showroom is niet alleen functioneel, maar ook een echte belevenis. De toonzaal is liefst 2.500 meter en biedt het perfecte decor voor je zoektocht naar tuinmeubelen in Kortrijk. Bovendien staan onze adviseurs steeds paraat om je te helpen in die zoektocht. De showroom is dan wel gelegen in Henegouwen, net over de taalgrens, toch kan je bij Zonnewende steeds beroep doen op Nederlandstalig advies.

Langskomen bij Zonnewende hoef je overigens niet alleen te doen. Werk je bijvoorbeeld samen met een (tuin)architect, dan kan het een goed idee zijn om samen een bezoek te brengen. Ook kan je jouw plannen steeds voorleggen aan onze professionals. Op die manier kunnen wij ten volle meedenken over de ideale invulling van je buitenruimte. Daarnaast kan je ook een afspraak inplannen via onze VIP shopping. Dit houdt in dat je buiten de reguliere openingsuren kan shoppen in alle discretie.

 

Tuinmeubelen in Kortrijk (en ver daarbuiten)

Zonnewende is gelegen in Doornik, vlakbij de autosnelweg. Vanuit Kortrijk kan je ons dan ook in een 20-tal minuutjes bereiken. Eenmaal gearriveerd bij Zonnewende kan je rekenen op professioneel advies, volledig op maat van jouw noden.

Uiteraard leveren wij na de aankoop je tuinmeubelen in Kortrijk en ook ver daarbuiten. Wij hebben namelijk een eigen leveringsdienst, die overal in Vlaanderen actief is, maar ook in het buitenland. Zelfs voor tuinmeubilair in Frankrijk of Spanje kan je op Zonnewende rekenen.

Tuinmeubelen Kortrijk

Ontdek ons aanbod

Heb je een vraag?

Winkel en showroom