Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Tuinmeubelen Knokke-Heist

Ben je op zoek naar de perfecte partner voor jouw tuinmeubelen in Knokke-Heist? Zonnewende verwelkomt je graag. Wij bieden een uitgestrekt assortiment aan high-end tuinmeubelen, evenals diverse andere visueel aantrekkelijke items.

Ons assortiment tuinmeubelen in Knokke-Heist

Bij Zonnewende werken wij uitsluitend samen met topkwaliteit leveranciers, zoals Tribù, Gommaire en Jati&Kebon. Ons aanbod omvat verschillende Belgische merken die in eigen land ontworpen en geproduceerd worden. Naast deze nationale toppers bieden we ook andere exclusieve collecties en maatwerk aan. Ons ultieme doel is om jouw terras, lounge of poolhouse naar een hoger niveau te tillen.

Wist je dat je bij ons niet alleen terecht kunt voor tuinmeubelen in Knokke-Heist? Wij hebben tevens een ruim assortiment aan indoor meubilair en exclusieve accessoires. Denk aan sfeermakers zoals bronzen beelden, outdoor tapijten, designverlichting, esthetische terrasverwarming, high-end barbecues en diverse andere speelse elementen die jouw project helemaal compleet maken.

Unieke service in onze showroom

Winkelen bij Zonnewende is een ware belevenis. Je komt dus niet alleen voor tuinmeubelen in Knokke-Heist, maar gaat echt op ontdekking in onze showroom van 2.500 vierkante meter. Tijdens deze ontdekkingstocht staan onze professionele adviseurs klaar om je met raad en daad bij te staan. Ondanks dat onze winkel in Henegouwen is gelegen, kun je altijd rekenen op Nederlandstalige begeleiding.

Werk je al samen met een (tuin)architect om je project vorm te geven? Breng dan gerust de architect mee of neem je plannen mee naar onze showroom. Zo kunnen wij optimaal meedenken over de perfecte invulling. Zelfs buiten de reguliere openingsuren is het mogelijk om langs te komen en in alle discretie je tuinmeubelen uit te kiezen. Hiervoor is onze VIP-shopping de ideale optie.

Tuinmeubelen in Knokke-Heist en ver daarbuiten

De showroom van Zonnewende is gevestigd in Doornik, op slechts een kort ritje van de autostrade. Vanuit Knokke-Heist ben je in een uur bij ons via de E403. In onze toonzaal kun je rekenen op deskundig advies, volledig afgestemd op jouw wensen.

Bovendien beschikken wij over een eigen leveringsdienst voor zowel binnen- als buitenland. Dat betekent dat je niet alleen op ons kunt rekenen voor tuinmeubelen in Knokke-Heist, maar ook elders in Vlaanderen, Frankrijk of zelfs voor je buitenverblijf in Spanje.

Ontdek ons aanbod

Heb je een vraag?

Winkel en showroom