Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Tuinmeubelen in Ieper? Zonnewende levert design bij jou thuis

Zorgeloos genieten van je elegante tuinmeubelen in Ieper? Check! Zonnewende biedt een high-end aanbod én klantgerichte service aan. Zo komen we je design tuinmeubelen en eventuele accessoires met plezier tot bij je thuis brengen.

 

Ruime keuze voor je design tuinmeubelen in Ieper

Bij Zonnewende hechten we veel belang aan esthetiek én functionaliteit. Zo bieden we tuinmeubelen aan die er prachtig uitzien, maar ook enorm comfortabel en duurzaam zijn. Topkwaliteit uit eigen land, maar ook exclusieve collecties uit het buitenland. Denk onder meer aan sterke merken zoals Tribù, Jati & Kebon of Gommaire. Het doel is om jouw buitenruimte – of dat nu een terras, loungehoek of andere ruimte is – naar een hoger niveau te tillen.

Wil je naast je nieuwe tuinmeubelen in Ieper ook nog andere elegante items? Ook daarvoor zit je bij Zonnewende helemaal goed. Outdoor tapijten, sfeerverlichting, high-end barbecues … Onze winkel en webshop bieden alles om het buitenleven een boost te geven.

 

Laat je inspireren in onze ruime showroom

Nog op zoek naar wat extra inspiratie voor je tuinmeubelen in Ieper? Dan ben je uiteraard meer dan welkom in onze showroom van ruim 2.500 vierkante meter. Onze klantenadviseurs staan je graag bij tijdens de zoektocht en uiteraard kan je daarbij – ook al zijn we in Henegouwen gelegen – op Nederlandstalige hulp rekenen.

Werk je al samen met een (tuin)architect, dan kan het aangewezen zijn om samen langs te komen. Zo kunnen jullie de nieuwste collecties ontdekken en oneindig veel inspiratie opdoen. Ook onze professionals denken graag mee over de aanpak van je buitenruimte. Breng dus gerust je plannen mee, zodat we samen aan de slag kunnen. Liever discreet shoppen? Naast onze gebruikelijke openingsuren bieden we ook VIP shopping aan, zodat jij en je entourage in alle rust langs kunnen komen.

 

Tuinmeubelen in Ieper (en véél verder)

De showroom van Zonnewende bevindt zich in Doornik, op een spreekwoordelijke steenworp van de autosnelweg. Dat betekent dat je ons vanuit Ieper bereikt in iets meer dan een halfuurtje. Vervolgens mag je rekenen op een persoonlijke ontvangst en professioneel advies.

Het spreekt voor zich dat wij na de aankoop je tuinmeubelen in Ieper leveren, maar ook ver daarbuiten kan je een beroep doen op onze service. Onze eigen leveringsdienst is in heel Vlaanderen actief, maar levert ook tuinmeubelen in het buitenland. Zelfs voor het meubilair in je vakantiehuis in Frankrijk of Spanje kan je dus probleemloos bij Zonnewende terecht.

Tuinmeubelen Ieper

Ontdek ons aanbod

Heb je een vraag?

Winkel en showroom