Save the date | Opendeurdagen op 16 en 17 Maart met BBQ demo’s

Zonnewende, jouw partner voor luxueuze tuinmeubelen in Brugge

Op zoek naar een perfecte partner voor jouw tuinmeubelen in Brugge? Zonnewende heet je graag welkom. Wij hebben een uitgebreid aanbod met high-end tuinmeubelen, maar ook tal van andere oogstrelende items.

 

Ons aanbod met tuinmeubelen in Brugge

Bij Zonnewende werken we uitsluitend samen met leveranciers van topkwaliteit, zoals bijvoorbeeld Tribù, Gommaire of Jati&Kebon.  Zo hebben we in ons aanbod verschillende Belgische merken, die in ons land ontworpen en geproduceerd worden. Naast deze toppers van eigen bodem vind je bij Zonnewende ook nog andere exclusieve collecties en maatwerk. Jouw terras, lounge of poolhouse naar een hoger niveau tillen, is dan ook ons ultieme streefdoel.

Wist je overigens dat je niet alleen voor je tuinmeubelen in Brugge bij ons terecht kunt? Wij hebben ook een uitgebreid aanbod met indoor meubilair en exclusieve accessoires. Denk aan sfeermakers zoals bronzen beelden, outdoor tapijten, design verlichting, esthetische terrasverwarming, high-end barbecues en tal van andere speelse elementen. Zo oogt jouw project straks helemaal af.

 

Unieke service in onze showroom

Shoppen bij Zonnewende is een belevenis. Bij ons kom je dus niet zomaar in de zoektocht naar tuinmeubelen in Brugge, maar ga je echt op ontdekking in de showroom van 2.500 vierkante meter. En bij die ontdekkingstocht helpen we je graag. Onze professionele adviseurs staan dus helemaal klaar om jou bij te staan met raad en daad. Ook al is onze winkel in Henegouwen gelegen, toch kan je steeds op Nederlandstalige begeleiding rekenen.

Werk je zelf al samen met een (tuin)architect om je project vorm te geven? Kom dan gerust samen met de architect langs of breng je plannen mee. Zo kunnen wij optimaal meedenken over de perfecte invulling. Zelfs buiten de openingsuren is het mogelijk om langs te komen en in alle discretie je tuinmeubelen uit te kiezen. Hiervoor is onze VIP shopping de ideale keuze.

 

Tuinmeubelen in Brugge en ver daarbuiten

De showroom van Zonnewende is gevestigd in Doornik, op een boogscheut van de autostrade. Dat betekent dat je vanuit Brugge in minder dan een uurtje bij ons bent via de E403. In onze toonzaal kan je rekenen op deskundig advies, helemaal op maat van jouw wensen.

Bovendien hebben wij een eigen dienst voor leveringen in binnen- en buitenland. Je kan dus op ons rekenen voor tuinmeubelen in Brugge, maar ook elders in Vlaanderen, Frankrijk of zelfs voor je buitenverblijf in Spanje.

Tuinmeubelen Brugge

Ontdek ons aanbod

Heb je een vraag?

Winkel en showroom