Save the date | Opendeurdagen op 16 en 17 Maart met BBQ demo’s

Tuinmeubelen met klasse, op een boogscheut van Noord-Frankrijk

De vis a vis lounge van Tribu gecombineerd met de ukiyo tafels en een ukiyo deep seat. als extra decoratie ook de otto en dune bijzettafel en de gobi mand

Het is nog volop zomer en dus loont het zeker de moeite om je tuin piekfijn in orde te maken. En hoe kan dat beter dan met de prachtige tuinmeubelen van Zonnewende? Onze shop is vlot bereikbaar voor al onze Belgische klanten, maar daarnaast helpen wij je ook graag aan de ideale tuinmeubelen in regio Rijsel.

Meer dan ‘zomaar’ tuinmeubelen in onze showroom

Zonnewende staat garant voor kwaliteit en stijl. Zo hebben we in ons aanbod heel wat topmerken, die lokaal ontworpen en geproduceerd worden. Daarnaast ontdek je bij ons ook internationale collecties die je helemaal omver blazen. Het dan ook ons doel om jouw tuin een vleugje exclusiviteit te schenken. Een bezoek aan onze showroom van 2.500 vierkante meter is dan ook een lust voor het oog. De adviseurs staan alvast klaar om je bij te staan met het nodige advies.

Naast onze ruime collectie met tuinmeubelen, hebben we bovendien nog tal van andere fijne attributen om je tuin helemaal af te maken. Denk bijvoorbeeld aan bronzen beelden, outdoor tapijten, terrasverwarming of diverse toestellen om buiten te koken.

Wie zelf over een (tuin)architect beschikt of liever langskomt buiten de openingsuren, kan steeds contact opnemen met ons team. Wij werken regelmatig samen met tuinarchitecten om de tuin van onze klanten stijlvol in te richten, net zoals we ook VIP shopping aanbieden voor wie in alle discretie wil langskomen.

Op zoek naar tuinmeubelen in regio Rijsel? Reken op Zonnewende!

Hoewel Zonnewende in het Belgische Doornik gevestigd is, blijkt het ook de ideale plaats voor mensen die op zoek zijn naar tuinmeubelen in de regio Rijsel of elders in Noord-Frankrijk. Ons personeel is namelijk perfect tweetalig en gezien onze ligging aan de autostrade zijn we ook erg vlot bereikbaar. Zo rijden de meeste klanten uit Noord-Frankrijk minder dan een halfuurtje naar onze toonzaal. Uiteraard kunnen onze Franse klanten op dezelfde service en feilloze leveringen rekenen. Meer nog: desgewenst kunnen wij zelfs tuinmeubelen leveren tot in je buitenverblijf in Spanje.

 

Tuinmeubelen in Rijsel (Lille)? 24 minuten rijden naar Zonnewende.

Tuinmeubelen in Hem? 22 minuten rijden naar Zonnewende.

Tuinmeubelen in Wasquehal? 25 minuten rijden naar Zonnewende.

Tuinmeubelen in Marcq-en-Barœul? 26 minuten rijden naar Zonnewende.

Tuinmeubelen in Roubaix? 27 minuten rijden naar Zonnewende.

Tuinmeubelen in Bondues? 29 minuten rijden naar Zonnewende.