Save the date | Opendeurdagen op 16 en 17 Maart met BBQ demo’s

Nieuw in het aanbod: schaduwzeilen van Elevé Outdoor

De zomer komt eraan en dus stellen we bij Zonnewende weer alles in het werk om jullie buitengewoon te laten genieten. Zo hebben we een nieuw merk in onze collectie opgenomen. Dankzij de stijlvolle schaduwzeilen van Elevé Outdoor geniet je straks in alle comfort en privacy.

Waterdichte schaduwzeilen die uitstekende bescherming bieden

De schaduwzeilen van Elevé Outdoor zien er niet alleen prachtig uit, ze bieden ook tal van voordelen. De doeken zijn gemaakt uit honderd procent acrylvezel, waardoor ze veel stabieler zijn dan de traditionele polyester doeken. Ze bieden een nóg betere bescherming en zijn perfect waterdicht. De doeken zijn dan ook uitermate geschikt voor intensief gebruik, zelfs in barre weersomstandigheden. Gezien het wisselvallige weer in onze regio is dat geen overbodige luxe.

Door de veelzijdigheid zijn de producten van Elevé Outdoor bovendien geschikt voor particulieren, bedrijven en horecazaken. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende soorten verankering mogelijk, afhankelijk van de locatie en toepassing die jij nodig hebt. Ook het bevestigingsmateriaal is overigens zo ontworpen dat het alle weersomstandigheden probleemloos doorstaat.

Diverse afwerkingen en feilloze installatie van je schaduwzeilen

De kwalitatieve acryldoeken van Elevé Outdoor worden in diverse afwerkingen gemaakt en kunnen dus perfect afgestemd worden op de look & feel van je terras thuis of je horecazaak. Verkies je een zachte zandkleur of mag het iets feller? Sowieso vinden we jouw perfecte schaduwzeilen. De vezels van de doeken worden overigens in de massa geverfd, waardoor de kleurvastheid uitstekend is. Je schaduwzeilen blijven er met andere woorden vele jaren perfect uitzien, ook als ze intensief worden gebruikt.

In onze showroom in Doornik kan je terecht om de schaduwzeilen van Elevé Outdoor met je eigen ogen te zien, maar we vertellen je ook met plezier meer over het merk. Welke formaten, vormen, kleuren en functionaliteiten heb je precies nodig? Wij zoeken het samen met jou uit en bezorgen je zo een voorstel op maat.

Ook voor de installatie van je schaduwzeilen mag je op de allerbeste ondersteuning rekenen, aangezien wij hiervoor samenwerken met de experts van Elevé Outdoor. Zij komen zelf ter plaatse om de haalbaarheid van het project in te schatten, jouw schaduwzeilen te installeren en geven daarbij alle nodige uitleg en advies. Wie schaduwzeilen van Elevé Outdoor aankoopt bij Zonnewende is dan ook verzekerd van een feilloze installatie.