Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Tuinmeubelen Torhout

Ben je op zoek naar de perfecte partner voor je tuinmeubelen in Torhout? Bij Zonnewende ben je aan het juiste adres. Wij verwelkomen je graag met ons ruime assortiment aan hoogwaardige tuinmeubelen, evenals tal van andere visueel aantrekkelijke items.

Ons aanbod met tuinmeubelen in Torhout

Bij Zonnewende werken we uitsluitend samen met leveranciers van topkwaliteit, zoals bijvoorbeeld Tribù, Gommaire of Jati&Kebon. Ons aanbod omvat verschillende Belgische merken die in eigen land zijn ontworpen en geproduceerd. Naast deze toppers van eigen bodem bieden wij ook andere exclusieve collecties en maatwerk. Ons ultieme doel is om jouw terras, lounge of poolhouse naar een hoger niveau te tillen.

Wist je overigens dat je bij ons niet alleen terecht kunt voor tuinmeubelen in Torhout? Wij hebben ook een uitgebreid aanbod aan binnenmeubilair en exclusieve accessoires. Denk hierbij aan sfeermakers zoals bronzen beelden, outdoor tapijten, design verlichting, esthetische terrasverwarming, hoogwaardige barbecues en andere speelse elementen. Zo maak je jouw project helemaal af.

Unieke service in onze showroom

Winkelen bij Zonnewende is een hele belevenis. De zoektocht naar tuinmeubelen in Torhout wordt een ware ontdekkingsreis in onze showroom van maar liefst 2.500 vierkante meter. Tijdens deze ontdekkingstocht staan onze professionele adviseurs klaar om je met raad en daad bij te staan. Hoewel onze winkel in Henegouwen is gelegen, kun je altijd rekenen op Nederlandstalige begeleiding.

Werk je samen met een (tuin)architect om je project vorm te geven? Kom dan gerust samen met de architect langs of breng je plannen mee. Op deze manier kunnen wij optimaal meedenken over de perfecte invulling. Het is zelfs mogelijk om buiten de openingsuren langs te komen en in alle discretie je tuinmeubelen uit te kiezen. Voor deze gelegenheid bieden wij VIP shopping aan, de ideale keuze voor wie ongestoord wil shoppen.

Tuinmeubelen in Torhout en ver daarbuiten

De showroom van Zonnewende is gevestigd in Doornik, op een steenworp afstand van de autostrade. Vanuit Torhout ben je in een 40-tal minuten bij ons via de E403. In onze toonzaal bieden we deskundig advies, volledig afgestemd op jouw wensen. Daarnaast beschikken wij over een eigen leveringsdienst voor zowel binnen- als buitenland. Je kunt dus op ons rekenen voor tuinmeubelen in Torhout, maar ook elders in Vlaanderen, Frankrijk, of zelfs voor je buitenverblijf in Spanje. Wij zorgen ervoor dat jouw aankoop veilig en tijdig wordt geleverd, waar je ook bent.

Dus wil je jouw buitenruimte transformeren met stijlvolle en hoogwaardige tuinmeubelen, breng dan zeker een bezoek aan Zonnewende. Wij kijken ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van je droomtuin.

Ontdek ons aanbod

Heb je een vraag?

Winkel en showroom