Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Tuinmeubelen Oostende

Ben je op zoek naar de ideale partner voor je tuinmeubelen in Oostende? Zonnewende verwelkomt je graag. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan high-end tuinmeubelen, maar ook veel andere oogstrelende items.

Ons aanbod met tuinmeubelen in Oostende

Bij Zonnewende werken we uitsluitend met leveranciers van topkwaliteit, zoals bijvoorbeeld Tribù, Gommaire en Jati&Kebon. Ons assortiment omvat verschillende Belgische merken, die in ons land ontworpen en geproduceerd worden. Naast deze toppers van eigen bodem vind je bij Zonnewende ook andere exclusieve collecties en maatwerk. Ons streefdoel is om jouw terras, lounge of poolhouse naar een hoger niveau te tillen.

Wist je dat je bij ons niet alleen terecht kunt voor tuinmeubelen in Oostende? We hebben ook een uitgebreid aanbod aan indoor meubilair en exclusieve accessoires. Denk aan sfeermakers zoals bronzen beelden, outdoor tapijten, design verlichting, esthetische terrasverwarming, high-end barbecues en verschillende andere speelse elementen. Zo is jouw project straks helemaal compleet.

Geniet van onze service in de showroom

Shoppen bij Zonnewende is een ervaring op zich. Bij ons kom je niet alleen voor de zoektocht naar tuinmeubelen in Oostende, maar ook voor een ware ontdekkingstocht in onze showroom van 2.500 vierkante meter. Onze professionele adviseurs staan klaar om je met raad en daad bij te staan. Hoewel onze winkel in Henegouwen gelegen is, kun je altijd rekenen op Nederlandstalige begeleiding.

Werk je samen met een (tuin)architect om je project vorm te geven? Kom gerust samen met de architect langs of breng je plannen mee. Zo kunnen wij optimaal meedenken over de perfecte invulling. Zelfs buiten de openingsuren is het mogelijk om langs te komen en in alle discretie je tuinmeubelen uit te kiezen. Hiervoor is onze VIP-shopping de ideale optie.

Tuinmeubelen in Oostende (en ver daarbuiten)

Zonnewende’s showroom is gevestigd in Doornik, op een steenworp afstand van de snelweg. Vanuit Oostende ben je via de E403 in een uurtje bij ons. In onze toonzaal kun je deskundig advies verwachten, volledig op maat van jouw wensen. Daarnaast beschikken we over een eigen leveringsdienst voor binnen- en buitenland. Je kunt dus op ons rekenen voor tuinmeubelen in Oostende, maar ook elders in Vlaanderen, Frankrijk of zelfs voor je buitenverblijf in Spanje.

Met Zonnewende ben je altijd verzekerd van kwaliteit en uniek advies, waar je ook bent. Bezoek onze showroom en ontdek het zelf.

Ontdek ons aanbod

Heb je een vraag?

Winkel en showroom