Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Tuinmeubelen Izegem

Ben je op zoek naar de ideale partner voor jouw tuinmeubelen in Izegem? Dan heet Zonnewende je van harte welkom. Wij bieden een uitgebreid assortiment van hoogwaardige tuinmeubelen, evenals een reeks andere visueel aantrekkelijke producten.

Ons aanbod met design tuinmeubelen in Izegem

Bij Zonnewende werken wij uitsluitend samen met leveranciers van topkwaliteit, zoals bijvoorbeeld Tribù, Gommaire en Jati&Kebon. Ons assortiment bevat diverse Belgische merken die in eigen land zijn ontworpen en geproduceerd. Naast deze binnenlandse toppers hebben we bij Zonnewende ook andere exclusieve collecties en kunnen we maatwerk leveren. We streven ernaar om jouw terras, lounge of poolhouse naar een hoger niveau te tillen.

Bovendien kun je bij ons niet alleen voor tuinmeubelen terecht. We hebben ook een breed scala aan indoor meubilair en exclusieve accessoires. Denk aan sfeermakers zoals bronzen beelden, outdoor tapijten, designverlichting, esthetische terrasverwarming, hoogwaardige barbecues en verschillende speelse elementen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw project er helemaal af uitziet.

Unieke service in onze showroom

Een bezoek aan Zonnewende is meer dan een eenvoudige winkelervaring; het is een ontdekkingstocht. Wanneer je bij ons zoekt naar tuinmeubelen in Izegem, betreed je een showroom van maar liefst 2.500 vierkante meter. Onze professionele adviseurs staan klaar om je bij te staan met advies en ondersteuning. Hoewel onze winkel in Henegouwen is gevestigd, garanderen wij Nederlandstalige begeleiding.

Werk je al samen met een (tuin)architect voor jouw project? Breng gerust de plannen mee of kom samen met je architect langs. Op deze manier kunnen we optimaal meedenken over de perfecte invulling. Indien gewenst kunnen wij zelfs buiten de reguliere openingsuren afspreken voor een VIP shoppingervaring, zodat je in alle rust en discretie je tuinmeubelen kunt uitkiezen.

Tuinmeubelen in Izegem en ver daarbuiten

Onze showroom bevindt zich in Doornik, dichtbij de snelweg, waardoor je in een halfuur via de E403 vanuit Izegem bij ons kunt zijn. In onze toonzaal kun je rekenen op deskundig en gepersonaliseerd advies dat volledig aan jouw wensen is aangepast. Daarnaast bieden wij een eigen leveringsdienst voor binnen- en buitenland. Of je nu tuinmeubelen nodig hebt in Izegem, elders in Vlaanderen, Frankrijk of zelfs voor je buitenverblijf in Spanje, wij staan voor je klaar.

Kortom, Zonnewende is jouw ideale partner voor tuinmeubelen en meer in Izegem en ver daarbuiten. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en te helpen een perfecte buitenruimte te creëren.

Ontdek ons aanbod

Heb je een vraag?

Winkel en showroom