Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Gezellig buiten koken met de plancha’s van Forge Adour

Premium model van de planchas van het merk forge adour

Gezelligheid troef dankzij de plancha’s van Forge Adour. Geheel volgens de traditionele Spaanse wijze kan je buiten aan de slag en tover je diverse lekkernijen op tafel. Je hoeft daarvoor overigens geen driesterrenchef te zijn, want de bediening is uitermate eenvoudig.

De plancha’s van Forge Adour zijn helemaal nieuw in het aanbod van Zonnewende, zodat onze klanten nog meer buitengewoon kunnen genieten tijdens de lente en zomer.

De charme van koken à la plancha

In Spanje is ‘koken à la plancha’ al sinds de 19de eeuw een traditie. Oorspronkelijk zag je het vooral tijdens volksfeesten, maar steeds meer vonden de plancha’s hun weg bij de mensen thuis. Eerst gebeurde dat in Spanje en andere zuidelijke landen en tegenwoordig worden plancha’s ook in onze contreien steeds populairder.

Met een plancha kan je gezellig buiten koken, maar geniet je ook van enorme flexibiliteit. Vlees, vis, groenten, maar ook mosselen of pannenkoeken kan je probleemloos op een plancha bereiden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Aangezien je weinig vetstoffen gebruikt, is het een gezonde kookmethode en bovendien is er nadien weinig kuiswerk, in tegenstelling tot een gewone gas- of houtskoolbarbecue.

 Waarom kiezen voor de plancha’s van Forge Adour?

Wie plancha zegt, zegt Forge Adour. Alle plancha’s van Forge Adour hebben een langdurige garantie, wat uiteraard een duidelijke waardemeter is. Al sinds de opstart van het merk in 1978 zijn vakmanschap en innovatie belangrijke pijlers en dat is de reden waarom ze nog steeds aan de top staan in het plancha-segment. Voor elk model is het mogelijk om een versie op gas of op elektriciteit te verkrijgen.

Benieuwd naar de verschillende modellen plancha’s van Forga Adour? In onze winkel in Doornik kan je van dichtbij kennismaken met dit uitzonderlijk product. Uiteraard adviseren we je graag bij het maken van de perfecte keuze.