Wenst u een persoonlijke offerte? Bel of mail ons en dan maken we een offerte op maat.

Stijlvol de zomer in met je buitenkeuken van Big Green Egg

Met een buitenkeuken van Big Green Egg scoor je gegarandeerd punten bij je gasten.

Nadat we de voorbije maanden vaak geconfronteerd werden met kwakkelweer, gaat het kwik nu resoluut de hoogte in. Dat betekent dat ook voor de barbecueliefhebbers een prachtige periode aanbreekt. En al helemaal voor zij die beschikken over een buitenkeuken van Big Green Egg.

Waarom kiezen voor een buitenkeuken van Big Green Egg?

Big Green Egg is uitgegroeid tot de bekendste kamado-barbecue ter wereld en dat is geen toeval. De Amerikaanse producent combineerde een eeuwenoude Aziatische traditie met innovatieve technieken, wat leidde tot een ongelooflijk resultaat. Niet alleen ziet een buitenkeuken van Big Green Egg er knap uit, het resultaat van je kookkunsten is ook uitermate smaakvol. Het concept is namelijk zo ontwikkeld dat je eten niet uitdroogt én dat er tal van bereidingswijze mogelijk zijn. Wedden dat je familie en vrienden straks staan te drummen om bij jou te komen barbecueën?

Sowieso is het dus fijn om culinair uit te pakken met dit toestel, maar een volledige buitenkeuken van Big Green Egg biedt nog meer voordelen. Naast je barbecue zelf heb je namelijk een stijlvol werkblad, dat je alle nodige ruimte biedt om je eten voor te bereiden of te versnijden. Buiten koken was nog nooit zo comfortabel!

Meer weten over de rijke geschiedenis van het merk, die tot duizenden jaren terug gaat? Dat kan onderaan op deze pagina. 

Diverse afwerkingen voor je buitenkeuken van Big Green Egg

Besloten om over te gaan tot de aankoop van een buitenkeuken van Big Green Egg? Dan heb je nog steeds diverse afwerkingsmogelijkheden. Zo kan je dus steeds een exemplaar kiezen dat perfect aansluit bij de stijl van jouw tuin of je persoonlijke voorkeur.

Naast bovenstaande opties heb je ook kleinere modellen en uiteraard kan je de tafel ook zonder Big Green Egg aankopen, indien je al over een toestel zou beschikken. Voor zij die hun barbecue vlot willen verplaatsen, is er zelfs een stijlvolle mobiele set met werkblad beschikbaar.

Ruim aanbod met Big Green Egg accessoires

Naast starterpacks, barbecues of een heuse buitenkeuken, kan je ook bij Zonnewende terecht voor tal van Big Green Egg accessoires. Zowel in onze toonzaal in Doornik als op onze webshop vind je een enorm aanbod, zodat je vlot alle benodigdheden kan vinden. Van extra roosters, barbecuehoezen of nieuwe handvaten tot een matching pepermolen en ideale houtskool. Of wat dacht je van de nodige tools om pizza te maken in jouw barbecue?

Onze Big Green Egg accessoires zorgen ervoor dat jouw buitenkeuken écht helemaal af is. Voor de levering van grote items werken we overigens steeds in onderling overleg, zodat je zelf perfect weet wanneer jouw bestelling aankomt. Klaar voor de zomer? Nu ongetwijfeld wel!

 

Koop nu jouw spullen van Big Green Egg of Ofyr bij Zonnewende